Familiemediation

familiemediation

Familiemediation

Voor de meeste mensen is hun familie het belangrijkste wat er is, maar soms kunnen er conflicten ontstaan waardoor familieleden uit elkaar worden gedreven. Denk hierbij aan langlopende ruzies of verdeling van een nalatenschap bij overlijden. Als de communicatie hierdoor wegvalt en er geen toenadering meer is te vinden, dan kan een neutrale mediator de helpende hand bieden.

In welke gevallen kan Meerpaal 45 jou helpen met familiemediation?

Hoe werkt het?

Tijdens de mediationsessies worden alle belangen en standpunten van de betrokken partijen op een rijtje gezet en wordt er gezamenlijk, onder leiding van de mediator, gezocht naar een passende oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Wil je meer weten of ben je benieuwd of familiemediation ook geschikt is voor jouw conflict?
Bel dan met Marjon Feenstra: 06 23 92 19 25

arbeidsmediation

Leuk werk is een belangrijk aspect in ons leven. Maar door een conflict kan een verstoorde arbeidsrelatie voor iedereen grote gevolgen hebben. 
Het is daarom belangrijk dat men het eens wordt over het conflict, zonder écht vergaande stappen te ondernemen. Een arbeidsmediator kan de oplossing zijn.

mediation bij scheiding

Een scheiding is een emotionele gebeurtenis. Partners nemen afscheid van elkaar maar hebben samen nog veel te regelen. Verstand en emoties kunnen door elkaar gaan lopen terwijl jullie belangrijke beslissingen moeten nemen over kinderen, huisvesting en financiën. Een mediator helpt jullie als onafhankelijke gespreksleider.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.